Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky ThermWet na veletrhu FOR PASIV 2014

Větrání s rekuperací tepla je nutnou podmínkou zdravého provozu nízkoenergetické a pasivní výstavby. Nebuďte pasivní a přijďte za námi do Letňan na výstavu FOR PASIV 2014 ve dnech 23.-25.1.2014 (hala 2, stánek C4).

Houby v domě? To určitě ne. Větrejte! Nebuďte pasivní a přijďte za námi na výstavu pro pasivní domy Forpasiv 2014.

  • V Letňanech 23. - 25.1. 2014 v hale 2 na stánku C4
  • Chcete pozvánku ZDARMA? Napište si o ní na info@thermwet.cz
  • Na stánku získáte i poradenství k dotačnímu programu Zelená Úsporám.

Novinkou v produkci ThermWet je rekuperační jednotka optimalizovaná na potřeby trhu: nízká spotřeba, vysoká účinnost, vynikající cena, to je Ventbox 300 a 400. S výměníkem od Recair, optimalizovaná konstrukce se samoregulovatelným úsporným dvoustupňovým předehřevem, By-pass klapkou, Plug and play. Vlastní systém digitálního řízení přes webové rozhraní umožňuje řízení zcela podle potřeb obyvatele domu a tím další snížení provozních nákladů. Pohon je zajištěn moderními EC ventilátory EBM Papst, které jsou mimořádně účinné, tiché a úsporné.
Ultima iERV, klapkový výměník pro absolutní kontrolu vlhkosti v domě. Bez potřeby předehřevu (při zachování plného provozu větrání, Plug and Play atd..Všechny jednotky je možné řídit přes webové rozhraní, nebo vřadit do systému řízení pro inteligentní domy.

Thermwet s.r.o. pro Vás stále a vytrvale zajišťuje kvalitní výrobky i dodávku větrání v co možná nejlepším poměru výkonu a ceny. Ne nejnižší ceny, ale ceny, která jsou fér. Vývoj, výroba, testování, servis a poskytování následných služeb pro Vás, naše zákazníky, nemůžeme poskytovat v nízkých cenách "jen prodejců". Nemáme rádi reklamace a věříme, že ani Vy, proto dodáváme výrobky nejvyšší kvality. Ať již jsou to rekuperační výměníky naší výroby, nebo Recair z Holandska. Ventilátory od EBM Papst s vysokou energetickou účinností provozu, nebo samoregulační PTC články pro předehřev, automatické digitální řízení ve spolupráci s Teco. Specialitou Thermwet je odvětrání Radonu.

Ultima iERV
Unikátní rekuperační jednotka Ultima iERV se zpětným ziskem vlhka
Přijďte za námi v roce 2014 na výstavy:
Napište si o volnou vstupenku!
  • FOR PASIV ve spolupráci s AG Energy - Letňany
  • Moderní vytápění - Holešovice
  • Aquatherm - Letňany
  • SHK, IBF- ve spolupráci s Centrem Pasivního Domu -Brno
  • Forarch - Letňany

Jsme zaregistrování v Nové Zelené úsporám 2013 jako odborní dodavatelé větracích systému s rekuperací tepla.

Optimalizovanou rekuperační jednotku Ventbox 300/400 a unikátní rekuperační jednotku Ultima iERV se zpětným ziskem vlhka již nyní dodáváme, požádejte prosím o rezervaci termínu.

Vybíráme i nadále partnery pro dlouhodobou spolupráci. Dodáváte zajímavé související zboží nebo služby? Dejte nám o tom vědět.
Sdílejte s námi zkušenosti. Pošlete podklady již dnes a získejte první nabídku zdarma.


ThermWet s.r.o.
logo ThermWet s.r.o.

Společnost ThermWet s.r.o. zajišťuje kompletní řešení řízeného větrání s rekuperací do Vašeho domu. Vývoj, výroba, projekce, montáž a servis - vše pod jednou českou střechou! Vyrábíme a montujeme vlastní řadu rekuperačních jednotek Ventbox pro rodinné domy ...

 
 
Reklama