Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový unikátní VRF systém Haier MRVIII-S

Nový VRF systém Haier MRVIII je výsledkem dlouholetých zkušeností a vývoje. Především pak řada MRVIII-S je velmi unikátním a jedinečným řešením systémů klimatizace a vytápění.

Jednotky (systémy) Haier MRVIII-S otvírají cestu k snadnému navrhování a řešení systému klimatizace a chlazení pro komerční a bytové prostory, u kterých je ho poměrně obtížné nalézt. Takovýmito objekty jsou například památkově chráněné budovy, centrum města, objekty s přísnými limity hluku apod.

Jelikož se jedná o systém VRF, je možné k jednotkám MRVIII-S připojit veškeré nabízené vnitřní jednotky z velmi široké řady s označením MRV. Stejně tak je k dispozici veškeré standardní i nadstandardní ovládání systému jako například centrální ovládání, BMS systém atd.

Díky své faktické velikosti lze předpokládat také značnou úsporu investičních a provozních nákladů oproti konvenčně využívaným „velkým“ systémům.

Více informací o jednotkách Haier MRVIII-S najdete na www firmy či v kanceláři SOKRA s.r.o.


SOKRA, s.r.o.
logo SOKRA, s.r.o.

Klimatizace, chlazení, příslušenství pro montáž chlazení a klimatizace. Výhradní dovozce split a VRF systémů HAIER, absorpčních jednotek pro chlazení a vytápění BROAD a ventilátorových konvektorů, tepelných čerpadel a chladičů kapalin GALLETTI. Standardní ...

 
 
Reklama