Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový panel pro výrobu vzduchovodů: ALPactive®

ALPactive® předizolované vzduchovody s antimikrobiální úpravou povrchu představují jedinečnou technologickou inovaci, která definitivně řeší hygienické problémy vzduchotechnického potrubí.

Vzduchovody z materiálu ALPactive®jsou extrémně lehké, rychle se sestavují a přinášejí výrazné úspory energie mimořádnými tepelně -izolačními vlastnostmi a vynikající těsností.

ALPactive® - skutečný přínos pro hygienu a ochranu zdraví

Vzduchovody z materiálu ALPactive® jsou extrémně lehké, rychle se sestavují a přinášejí výrazné úspory energie mimořádnými tepelně - izolačními vlastnostmi a vynikající těsností. Současně zaručují mimořádnou hygieničnost a zdravotní nezávadnost. Vzduchovody systému ALP jsou vyráběny z tvrdého pěnového panelu (polyisokyanát s uzavřenými buňkami) o různé tloušťce, který je z obou stran pokryt hladkými nebo gofrovanými lakovanými hliníkovými fóliemi. Výrobní technologie, vyvinutá, testovaná a patentovaná společností ALP, zaručuje včlenění antimikrobiální složky do hliníkové fólie systému ALP.

Trvalá péče společnosti ALP o výzkum byla završena vývojem panelu ALPactive® jako účinná odpověď na rostoucí požadavky na čistotu vzduchu v nemocnicích, farmaceutických provozech a potravinářské výrobě, kde rozmnožování a šíření bakterií, plísní a hub představuje závačnou hrozbu pro zachování aseptického prostředí.

ALPactive<sup>®</sup> předizolované vzduchovody s antimikrobiální úpravou povrchu
ALPactive® předizolované vzduchovody s antimikrobiální úpravou povrchu jsou odpověďí na rostoucí požadavky na čistotu vzduchu v nemocnicích, farmaceutických provozech a potravinářské výrobě

FLAIR, a.s.
logo FLAIR, a.s.

Zvlhčovače parní, adiabatické. Odvlhčovače bazénové, stavební. Adsorbční odvlhčování. Klimajednotky a tepelná čerpadla pro bazény. Chladicí jednotky a přesná klimatizace. Dveřní clony. Předizolované potrubí ALP. Konvektory. Distribuční elementy pro VZT.

 
 
Reklama