Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Parní zvlhčovač Condair CP3

Nový Condair CP3 je nástupce velmi oblíbeného typu zvlhčovače Condair CP2, který byl v prodeji více než 5 let. Condair CP3 vychází z osvědčené a prověřené konstrukce a přináší řadu vylepšení.

Úplně nová regulace s velkoplošným LC displejem a menu v Českém jazyce. Vestavěný PI regulátor jako standard. Robustní skříň s nově vyřešeným větráním, snadný přístup pro servis a údržbu.

Zvlhčovač Condair CP3 - Parní zvlhčovače s elektrodovým vyvíječem

Nejnovější technologie a dlouholetá tradice zvlhčovačů Condair zaručuje vysokou provozní spolehlivost při nízkých provozních nákladech. Při konstrukci zvlhčovače je důsledně brán důraz na dlouhou životnost, snadnou obsluhu a servis. Zvlhčovač je vyroben s ohledem na nejnovější trendy v ochraně životního prostředí.

Elektrické parní zvlhčovače Condair CP3 zajišťují produkci sterilní bezzápachové páry pro klimatizační systémy. Maximální flexibilitu vůči klientským požadavkům umožňuje volně programovatelný výkon (do výkonu 45 kg/h) a modulární koncepce.

K dispozici jsou dvě verze zvlhčovače:
  • Condair CP3 Basic: parní výkon do 90 kg/h
  • Condair CP3 Pro: parní výkon do 180 kg/h (Link-Up systém)
Elektrické parní zvlhčovače Condair CP3
Condair CP3
FLAIR, a.s.
logo FLAIR, a.s.

Zvlhčovače parní, adiabatické. Odvlhčovače bazénové, stavební. Adsorbční odvlhčování. Klimajednotky a tepelná čerpadla pro bazény. Chladicí jednotky a přesná klimatizace. Dveřní clony. Předizolované potrubí ALP. Konvektory. Distribuční elementy pro VZT.

 
 
Reklama