Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Řízené větrání v rekonstrukcích a novostavbách

Alpha-InnoTec Vám nabízí novou techniku, díky které získáte čisté a zdravé prostředí za minimální finanční náklady. Větrací jednotka Alpha-InnoTec LG 317 TB pracuje s vysoce výkonným protiproudým výměníkem se zpětným získáváním tepla až 96 %.

pasivní větrací jednotka s rekuperací zpětné získávání tepla řízené větrání
Větrací jednotka Alpha-InnoTec LG 317 TB
Problematika větrání v rekonstrukcích a novostavbách
Negativním vlivům způsobeným komplikovaným větráním v rekonstrukcích a novostavbách, které zohledňují zvýšené požadavky na nízkou spotřebu energií, se dá předejít řízenou výměnou vzduchu. Alpha-InnoTec Vám k tomu nabízí novou techniku, díky které získáte čisté a zdravé prostředí za minimální finanční náklady.
Pasivní větrání s rekuperací

Pro tyto účely byla vyvinuta velice tichá a přesto výkonná větrací jednotka Alpha-InnoTec LG 317 TB. Nová pasivní větrací jednotka od Alpha-InnoTec pracuje s vysoce výkonným protiproudým výměníkem se zpětným získáváním tepla až 96 %. Odvod a přísun vduchu zajišťují ventilátory s energeticky optimalizovanými EC-motory. Díky extrémně nízké hladině hluku patří LG 317 TB k nejtišším výrobkům na trhu. Je ideální pro domy a byty, kde je požadováno rovnotlaké větrání (stejné množství přiváděného a odváděného vzduchu). LG 317 TB spotřebovává při vysokém stupni zpětného získávání tepla jen málo elektrické energia. Může být použita až do 170 m2 podlahové plochy (s průměrnou výškou 2,4 m) - v závislosti na požadované výměně vzduchu.


ALPHATEC comfort systems s.r.o.
logo ALPHATEC comfort systems s.r.o.

Nabízíme řešení teplovodního vytápění a chlazení pomocí podlahových i stropních systémů. Elektrické topné kabely a rohože pro temperování i vytápění. Elektrická přímotopná i sálavá topidla. Tepelná čerpadla pro ohřev vody. Zónovou a centrální komfortní ...

 
 
Reklama