Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kalkulační program Klimafix spočítá celkové náklady a dobu montáže

Porovnejte si celkové náklady a doba montáže pro tři varianty izolace vzduchotechnického potrubí. samolepicí lamelová rohož Klimafix - běžný lamelový pás + navařovací trny - běžný lamelový pás + samolepicí trny.

Kalkulační program Klimafix porovnává celkové náklady dodávky, tj. cenu izolačního materiálu včetně montáže, při tradičním způsobu izolování lehkou lamelovou rohoží a při použití izolace Klimafix, která je po celé ploše opatřena samolepicí vrstvou s krycí snímací separační fólií.

Celkové náklady a dobu montáže lze jeho pomocí vypočítat pro tři varianty izolace vzduchotechnického potrubí. Jedná se o tyto:
  • samolepicí lamelová rohož Klimafix
  • běžný lamelový pás + navařovací trny
  • běžný lamelový pás + samolepicí trny
Kalkulační program Klimafix má následující možnosti:
  • kalkulované výsledky zobrazí v tabulce i v grafickém formátu včetně rozpisu jednotlivých nákladových položek a ceny v Kč/m² potrubí
  • parametry výpočtu lze upravovat podle vlastní potřeby s možností návratu k původním hodnotám
  • samozřejmostí je možnost tisku závěrečného protokolu, který lze použít jako přílohu technické zprávy nebo jako součást cenové nabídky na provedení zakázky

ROCKWOOL, a.s.
logo ROCKWOOL, a.s.

ROCKWOOL - přední světový výrobce a dodavatel izolací z kamenné vlny. Kamenná vlna ROCKWOOL se vyrábí z přírodních surovin, chrání před hlukem, významně zvyšuje požární odolnost budov a zajišťuje v nich příjemné a zdravé klima.

 
 
Reklama