Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové výzkumné a vývojové centrum Haier klimatizace otevřeno

Společnost Haier klimatizace dokončila a úspěšně otevřela nové výzkumné a vývojové centrum, který je podtržena nová strategie a cíl - maximální důraz na kvalitu řešení a vývoj nových technologií.

V tomto centru se bude realizovat výzkum a vývoj všech nových technologií, které budou uvedeny na trh včetně testování veškerých klimatizačních zařízení od single split jednotek o nominálním chladicím výkonu 2,5 kW až po chladiče kapalin s kompresory Turbocore o výkonech několik MW.

Jak jistě víte z našich seminářů, školení a přednášek, společnost Haier a její partneři nastolují nový směr a cestu výroby produktů, což zákonitě přináleží globálnímu výrobci držícího pozici číslo jedna na celosvětovém trhu již pět po sobě jdoucích let. Ročně jsou investovány 4 % z čistého zisku Haier group právě do vývoje a výzkumu nových technologií, ale i zlepšování a ověřování stávajících technologií. Stavba nového centra je konkrétní realizací nastolené nové cesty nových a jedinečných technologií s maximálním důrazem na provozuschopnost a spolehlivost jednotlivých zařízení v konkrétních a extrémních podmínkách.

Výzkumné centrum je budova o 6-ti nadzemních podlaží, kde v podlažích 1-4 jsou umístěny laboratoře (klimatické, entalpické, hlukové, laboratoř provozu chladičů apod.). Celkem je provozováno 120 laboratoří.


Nové výzkumné a vývojové centrum Haier klimatizace

SOKRA, s.r.o.
logo SOKRA, s.r.o.

Klimatizace, chlazení, příslušenství pro montáž chlazení a klimatizace. Výhradní dovozce split a VRF systémů HAIER, absorpčních jednotek pro chlazení a vytápění BROAD a ventilátorových konvektorů, tepelných čerpadel a chladičů kapalin GALLETTI. Standardní ...

 
 
Reklama