Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky v zvlhčování Condair CP3mini

Představujeme nový typ zvlhčovače Condair CP3mini, který nahrazuje oblíbené typy Condair CP2 N4/H4.

Condair CP3mini je k dispozici ve verzi PR pro distribuci páry přímo do vlhčeného prostoru a ve verzi PD pro distribuci páry do potrubí. Condair CP3mini má kompaktní rozměry a elegantní design. Instalace je velni snadná a rychlá.

Parní zvlhčovače s elektrodovým vyvíječem a integrovaným ventilátorem pro přímé zvlhčování prostoru. Pára je přímo z vyvíjecí nádoby distribuována vestavěným ventilátorem přes mřížku. Zvlhčovač Condair CP3mini PR je určen ke svislé montáži na stěnu. Condair CP3mini PR je ideální pro udržování požadované vlhkosti v menších prostorech bez nucené výměnou vzduchu (klimatizací) jako jsou např. malé kanceláře, tiskárny, DTP pracoviště, laboratoře, zdravotnická zařízení, serverovny, muzea, restaurátorské dílny, sklady atd.

Elektrodový princip ohřevu vody
Přirozená vodivost pitné vody umožňuje ohřev vody průchodem elektrického proudu mezi elektrodami.

Zvlhčovač Condair CP3mini
Zvlhčovač Condair CP3mini

Zvlhčovací výkon
Condair CP3mini PR je k dispozici s parním výkonem 2 kg/h nebo 4 kg/h. Tak lze optimalizovat potřebný parní výkon pro daný prostor a zajistit kvalitní regulaci.

Řídící systém
Mikroprocesorová regulace zajišťuje adaptaci na aktuální kvalitu vody, vyhodnocuje kritické provozní stavy a aktivuje autokorekční funkce včetně ochrany proti pěnění.

Distribuce páry

Pára je distribuována vestavěným ventilátorem (přímé vlhčení prostoru), který se automaticky spouští při zahájení produkce páry ve vyvíjecí nádobě. Pro zajištění optimálního rozptýlení páry je nutné zajistit, aby zvlhčovač byl namontován min. 0,5 m pod stropem a od stěny. Cca 2 až 3 m před výdechem páry nesmí být žádná překážka, jinak by docházelo ke kondenzaci páry na překážce.


FLAIR, a.s.
logo FLAIR, a.s.

Zvlhčovače parní, adiabatické. Odvlhčovače bazénové, stavební. Adsorbční odvlhčování. Klimajednotky a tepelná čerpadla pro bazény. Chladicí jednotky a přesná klimatizace. Dveřní clony. Předizolované potrubí ALP. Konvektory. Distribuční elementy pro VZT.

 
 
Reklama