Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dokonalá klimatizační jednotka Haier Nebula

Klimatizační jednotka Haier Nebula přináší veškeré výhody a dopady nejmodernější technologií v oblasti klimatizační techniky.

Jednotky Nebula jsou ideálním řešením pro chlazení a vytápění malých rezidenčních ale také i komerčních prostor. Jsou navrženy s maximálním důrazem na snížení provozních nákladů se zachováním nejvyššího komfortu pro uživatele.

Energetická třída SEER / SCOP je A++ / A+. Mezi hlavní přednosti jednotky patří její standardní vybavení Nano-Aqua generátorem vodních částic, díky kterému je jednotka schopny částečně vracet zkondenzovanou vlhkost zpět do cirkulačního vzduchu. Tento generátor současně nahrazuje funkci ionizátoru vzduchu, který je při zapnuté funci Nano-Aqua důkladně čištěn a zvyšuje se tak kvalita vnitřního prostředí.

Jednotky jsou navrženy s možností ovládání pomocí Wi-Fi vaším chytrým telefonem nebo tabletem. Aplikace Vám přináší plnohodnotné ovládání až 16-ti vnitřních jednotek, u které můžete nastavit veškeré standardní ale i nadstandardní funkce.

Můžete například jednotku uvést do super tichého provozu kdy je hladina akustického tlaku v 1 m od jednotky pouze 22 dB(A). Přičemž je možné také využít funkce 3D průtoku vzduchu s dosahem až 12 m od jednotky, díky které je zajištěna rovnoměrná cirkulace po celé ploše klimatizovaného prostoru.


SOKRA, s.r.o.
logo SOKRA, s.r.o.

Klimatizace, chlazení, příslušenství pro montáž chlazení a klimatizace. Výhradní dovozce split a VRF systémů HAIER, absorpčních jednotek pro chlazení a vytápění BROAD a ventilátorových konvektorů, tepelných čerpadel a chladičů kapalin GALLETTI. Standardní ...

 
 
Reklama