Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Velká prázdninová akce s MULTI-VACem

Při nákupu rekuperační jednotky VENUS o objemovém průtoku 150, 300 m3/h získáte slevu 10 %. Akce platí od 3. července do 30. září 2014.

VENUS - rekuperační jednotka nové generace

  • Moderní jednotka: ... s hliníkovým protiproudým rekuperátorem s účinností až 93 % a možností připojení několika druhů čidel pro automatický provoz
  • Univerzální: ... použití díky lehkému konstrukčnímu materiálu EPP, možnosti vertikálního a horizontálního umístění při nízké zástavbové výšce (27 a 36 centimetrů)
  • Rezidenční i komerční: ... využití díky několika velikostem o různých výkonech od 150 m3/h po 750 m3/h
  • Jednoduchá: ...integrovaná regulace s nadčasovým designem, kterou zvládne obsluhovat opravdu každý
Základní parametry

Česká výrobní společnost 2VV uvedla minulý rok na trh rekuperační jednotku nové generace, která vyniká mnoha zajímavými a přínosnými vlastnostmi. Technická vyspělost umožnila její nasazení v mnoha zajímavých aplikacích, kde mohla dokázat svou způsobilost pro zajištění větrání i v projektech, které byly doposud vyhraněny složitějším a daleko dražším zařízení.

Od svého uvedení na trh se osvědčila kromě mnoha umístění v bytech a rodinných domech také v náročnějších komerčních prostorech, například kadeřnictví, fitcentra, hotely a jiné ubytovací prostory apod. Její potenciál je však mnohem větší.

Díky nosné konstrukci z moderního expandovaného polypropylenu a využití kvalitních radiálních ventilátorů bez uzavřené komory (komora je tvořena nosnou konstrukcí jednotky) dosahuje výjimečných hlukových a izolačních vlastností, které ji otevírají cestu do daleko náročnějších projektů.

www.multivac.cz


Multi-VAC spol. s r.o.
logo Multi-VAC spol. s r.o.

Velkoobchod s kompletním sortimentem pro vzduchotechniku a vytápění. Zboží od renomovaných českých i zahraničních dodavatelů. Technická podpora, prezentace výrobků, návrhové programy, e-shop. Sortiment: vzduchové clony, větrací a rekuperační jednotky, ...

 
 
Reklama