Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Montáž nástěnné klimatizace Remko v rodinném domě

Léto se kvapem blíží a s tím vyvstává otázka, jak se vyhnout nepříjemnému parnu ve vašem domě. Vítaným a efektivním řešením je v tomto případě využití nástěnné klimatizace, kterou nabízí společnost Remko s.r.o.

Mnoho rodin pravděpodobně v obavách z montáže, si pořizuje do svých domácností mobilní klimatizace. Jejich nevýhodou je však to, že teplota pak není ve všech místnostech stejná, musíte vyřešit ideální odvod vzduchu z místnosti, a často jsou velmi hlučné. Oproti tomu nástěnné klimatizace stačí jednou namontovat, a pak už si můžete užívat svěžího vzduchu kdykoliv chcete. Bez starostí. Navíc jsou energeticky úspornější.

Výběr vhodného typu klimatizace

Pracovníci společnosti Remko přistupují individuálně ke každému projektu montáže, a tak vám navrhnou řešení přesně na míru pro váš prostor, včetně cenové nabídky. Při návrhu si můžete zvolit, zda budete chtít split nebo multisplit systém instalace. Multisplit vám ušetří místo při montáži vnější jednotky, avšak při jeho instalaci je třeba počítat s příplatkem za toto řešení.

Montáž nástěnné klimatizace

Technici společnosti Remko vám klimatizační jednotku odborně namontují, díky čemuž ušetříte mnoho času, který můžete strávit příjemněji. Nemusíte si hned rozbořit celý dům. Pro instalaci stačí vyvrtat otvor pro klimatizační jednotku. Trubky s chladivem, odváděný kondenzát a elektrický přívod snadno odvedou trubice ukryté pod lištou.

Výhody klimatizace Remko

Společnost Remko poskytuje na všechny své klimatizace záruční i pozáruční servis. V případě nehody stačí zavolat jejich technika, který přijede do 24 hodin, a ve většině případů závadu na místě odstraní. Pokud to není možné, odveze ji na dílenskou opravu, a jestliže si oprava vyžádá delší dobu, nabídne vám společnost Remko náhradní přístroje.

 
 
Reklama