Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové BIO-VENTILÁTORY řady ECblue

Společnost Ziehl-Abegg má ve svém výrobním programu velké množství nejrůznějších typů ventilátorů. Podporuje uživatele v jejich úsilí ke zvýšení produktivity a tvorby užitných hodnot.


Výrobním spektrem jsou ventilátory od těch nejjednodušších konstrukcí až po sofistikovaná procesní řešení. Význam slova PROCES přesně vystihuje to, co Ziehl-Abegg nabízí. Každý proces má výchozí bod, a náš proces začíná konzultací. Je nutné hned na začátku vědět, co vlastně zákazník opravdu chce a co mu v oblasti ventilátorů dovolují předpisy.

Ziehl-Abegg výrobce s dlouholetou tradicí a vysokou spolehlivostí. Nové výrobky vznikají vlastním vývojem s obzvláštním ohledem k životnímu prostředí a úspoře nákladů za energie.

Nové BIO-VENTILÁTORY řady ECblue vynikají v těchto parametrech:

  • Signifikantní redukce emisí CO2 při výrobě
  • Nízká hlučnost
  • Nízká spotřeba elektrické energie
  • Vyšší životnost a teplotní odolnost

Nový materiál lopatek a volně-oběžných kol ventilátorů ECblue je kompozitní materiál na bázi bio-polyamidu. Přináší zákazníkům řadu výhod, které rozšiřují možnosti využití. Ve srovnání s běžně používaným materiálem PA6 GF30 mají o 6% nižší hmotnost, vyšší mechanickou pevnost, nižší nasákavost, vyšší chemickou a teplotní odolnost.

Ziehl-Abegg využívá vlastní certifikovanou laboratoř vybavenou nejmodernějšími zařízeními. Má k dispozici několik měřících tratí, které umožňují kombinovaná měření objemových množství vzduchu a hlučností.


Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...

 
 
Reklama