Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

inVENTer – decentrální větrací systém zařazen do dotačního programu nová zelená úsporám

Decentrální větrací systémy opět dokazují, že mají již trvalé místo na trhu s větracími jednotkami a že jejich obliba stále roste. Toto potvrzuje i změna, kterou učinil Státní fond životního prostředí České republiky.

Hlavní změny v NZÚ pro rok 2015 oproti roku 2014 konstatují v bodu 2. v rámci oblasti podpory C podporování nové technologie: „Kromě centrálních systémů nuceného větrání jsou podporovány i decentrální systémy nuceného větrání se zpětným získáváním tepla z odpadního vzduchu. (U centrálního systému je 1 rekuperační jednotka, která teplý vzduch rozvádí dál po místnostech, u decentrálního jsou v jednotlivých místnostech zabudované samostatné malé jednotky na rekuperaci.)“ V rámci dotačního programu byly zařazeny do dotací větrací jednotky německého výrobce firmy inVENTer GmbH iV14R, iV14V a iV-Twin. Tyto decentrální větrací jednotky splňují vysoké požadavky kladené ministerstvem životního prostředí a to jak na vysoký stupeň zpětného zisku tepla, tak na nízké provozní náklady a úsporu energie za vytápění.

V případě zájmu o tento výjimečný produkt kontaktujte prosím: A-INVENT s.r.o., Strakonická 537, 341 01 Horažďovice, Tel 376 382 177 nebo Mail: info@invener.cz.


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 
Reklama