Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Digitální regulátor MZ-One od firmy inVENTer®

Svěží vzduch v ložnici, pohodlná atmosféra tepla v obývacím pokoji a rychlá regulace vlhkosti v koupelně - to vše jde nyní současně.

S inteligentním řídicím systémem Multi-zone-One ovládáte Váš větrácí systém inVENTer v různých obytných prostorách nyní zcela individuálně. Díky moderní technologii MZ-One mohou být Vaše obytné prostory pohodlně a snadno rozdělené do různých nastavitelných rozsahů, které lze ovládat individuálně a s vlastním časovým programem.

V případě potřeby se automaticky aktivuje integrovaný senzor vlhkosti, a tím spustí režim trvalého větrání, čímž se předejde vzniku plísní - vše pro příjemné a zdravé prostředí. K dispozici v černém nebo bílém provedení.

Pro více informací nás kontaktujte na telefonu: 376382177 nebo na e-mailu: info@inventer.cz. Firma A-Invent s.r.o., Strakonická 537, 341 01 Horažďovice.


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 
Reklama