Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úsporné kompaktní vzduchotechnické jednotky Topvex jsou připravené na Ecodesign

Úspěšná série větracích jednotek Topvex TR/SR prošla rozsáhlými změnami a je připravena na požadavky Ecodesignu pro rok 2016 i 2018. Podívejte se, co všechno jsme vylepšili.

Topvex TR/SR je série kompaktních větracích jednotek s rotačním rekuperátorem. Svojí popularitu si jednotky Topvex získaly už před několika lety a nyní nastal čas na rozsáhlé změny a to nejen vnějšího vzhledu.

1. Zvýšená účinnost rekuperace

Jednotky Topvex TR/SR FACELIFT obsahují nové rotační výměníky. Účinnost rekuperace je o přibližně 5% vyšší než dříve. Nyní umíme pracovat s účinností až 85 %.

2. Tišší a účinnější

Jednotky Topvex TR/SR jsou vybaveny novým typem ventilátorů, které jsou účinnější a tišší. Díky novým ventilátorům se hlučnost snížila průměrně o 5 dB(A). Nové ventilátory jsou navíc konstruovány tak, aby byla údržba a manipulace s nimi co nejjednodušší.

3. Nová konstrukce hrdel

Nová konstrukce připojovacích hrdel přispívá ke zvýšení těsnosti pláště jednotky.

4. Plastové rohovníky

Plastové rohovníky zlepšují vzdhled jednotky, zajišťují vyšší těsnost pláště a snižují tepelné mosty.

5. Zvýšená bezpečnost

Mechanismus samozavíracích kliček zabrání neúmyslnému otevření dveří a přispívá též k vyšší těsnosti pláště.

6. Hygienická úprava spodní desky

Spodní deska je opatřena nátěrem, který usnadňuje čistění jednotky a slouží též jako ochrana proti korozi.

Testované laboratoři certifikované AMCA - Výkon a kvalita jednotek jsou testovány v akreditovaném vývojovém centru Systemair v Skinnskattebergu.

Online návrh - Všechny potřebné informace pro návrh jednotek a jejich příslušenství najdete v online Návrhovém programu.

Jednotky Topvex jsou vybavené účinnými EC ventilátory, které jsou tiché, flexibilní a spolehlivé a disponují samozřejmě dalšími funkcemi šetřící energii.

Topvex systemair facelift

Systemair, a.s.
logo Systemair, a.s.

Firma se zabývá výrobou a dodávkou vzduchotechnických výrobků. Náš široký sortiment zahrnuje vzduchotechnické jednotky, rezidenční větrací jednotky, ventilátory, vzduchové clony, sálavé panely, ventilátorové ohřívače, distribuční elementy a požární ...

 
 
Reklama