Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hasiči v Čechách a na Slovensku vědí proč Nederman

Nederman nabízí systémy odsávání výfukových plynů, které splňují specifické podmínky vozidel hasičů a záchranářů především z hlediska bezpečnosti provozu a rychlosti výjezdu vozidel ze stanice.

Bez ohledu na velikost stanice, typ, velikost vozidel a frekvenci výjezdů. Realizace je systémem „Odsávání výfukových plynů přímo od výfuku“, což je jediný opravdu efektivní způsob. Systémy „MAGNA“ jsou svoji konstrukcí nezaměnitelné a ojedinělé z hlediska kvality, životnosti, obsluhy a možnosti přestavby podle měnícího se vozového parku HZS.

PŘEHLED NABÍZENÝCH SYSTÉMŮ

Nederman CR a SK realizoval v minulých letech přes 100 realizací a to nejen pro HZS a HaZZ ale i pro Dobrovolné hasičské sbory a pro podnikové hasičské sbory. Např. Jaderná elektrárna Mochovce.

Jen v letošním roce jsme v CZ realizovali již 13 stanic . Na Slovensku bylo realizováno nebo je v realizaci celkem 21 stanic pro rok 2015.

Kontaktujte nás na www.nederman.cz nebo 281 012 331 nebo Nederman@nederman.cz


NEDERMAN CR, s.r.o.
logo NEDERMAN CR, s.r.o.

Technologie a systémy Nederman pro průmyslové odsávání a filtraci. Řešíme odsávání a filtrace od svařování nebo broušení, filtrace olejové mlhy, filtrace suchých a výbušných prachů Ex, odsávání výfukových plynů, kompletní dodávky centrálních úklidů. Návrh ...

 
 
Reklama