Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový výpočetní program k inVENTeru

Pro zjednodušení práce projektantů a architektů, přináší firma inVENTer GmbH na trh po několikaletém interním testování nový výpočetní program.

Tento výpočetní program umožňuje projektantům i architektům snadné a rychlé naplánování osazení decentrálními nebo semicentrálními větracími jednotkami inVENTer a výpočet jejich průtoků.

Po zadání příslušných dat vztahujících se k dané stavební situaci vypočte program, kolik větracích jednotek a jakého typu má být použito a jaké má být nastavení regulátoru, aby byly splněny dané normy pro větrání. Při zohlednění zvukové a tepelné izolace, stejně jako síly větru, je program schopen vypočítat náklady na provoz větracích jednotek a také předpokládanou energetickou úsporu.

Aby mohli tento výpočetní program používat také projektanti a architekti v České republice, byl program přeložen do češtiny a základy pro jednotlivé výpočty tvoří parametry platící pro české normy CSN-EN 15665-Z1.


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 
Reklama