Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Moderní řešení pro (velko) kuchyně od společnosti Atrea

Větrací a klimatizační stropy po konstrukční stránce splňují nejpřísnější požadavky na design i na hygienu. Kvalitní osvětlení celého prostoru kuchyně, bezprůvanový přívod čerstvého vzduchu a dokonalé odsávání.

Větrání a klimatizace (velko) kuchyní

Větrací a klimatizační stropy SKV a TPV jsou „vlajkovou lodí“ v nabídce společnosti ATREA. Moderní a účinný systém se dodává úspěšně již více než 20 let. Ověřit účinnost a spolehlivost jednotek ATREA jsme si mohli na více než 200 velkých realizacích v České i Slovenské republice a na mnoha dalších v zahraničí.

Větrací a klimatizační stropy po konstrukční stránce splňují nejpřísnější požadavky a to jak z pohledu designu, tak i z hlediska hygieny. Kvalitní osvětlení celého prostoru kuchyně, bezprůvanový přívod čerstvého vzduchu a dokonalé odsávání, to vše navíc ve spojení s moderním systémem regulace – to vše vytváří příjemné prostředí pro personál kuchyně.

Větrací a klimatizační stropy řeší i spolehlivou filtraci odpadního vzduchu, kdy ke standardní mechanické filtraci tuků je možné osadit i druhý stupeň tzv. UV-C filtrace – a dosáhnout tak špičkové účinnosti likvidace odsávaných tuků až 99 %! Výsledkem je výrazně nižší údržba a hlavně čistší odpadní vzduch. Důkazem kvality a funkčnosti tohoto sytému je i celoevropská certifikace TÜV.

Větrání a klimatizace (velko) kuchyní atrea

ATREA s.r.o.
logo ATREA s.r.o.

Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku 1990 snižování energetické náročnosti provozu vzduchotechnických zařízení, hlavně uplatněním moderních rekuperačních výměníků, dokonalé vestavěné regulace a postupný přechod na plně ...

 
 
Reklama