Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Multi-VAC spol. s r.o. se stala součástí skupiny France Air

France Air je tak nyní jediným stoprocentním vlastníkem. France Air je francouzská rodinná společnost zabývající se prodejem vzduchotechniky již od roku 1960. Společnost své výrobky prodává v mnoha zemích Evropy, Afriky a Středního východu.

Tato fúze je v souladu se zájmy a cíli společnosti Multi-VAC. Tato změna by měla přispět k rozšíření a inovaci stávající nabídky produktů, zvýšení úrovně technické podpory a růstu distribuční sítě v České a Slovenské republice, kde společnost Multi-VAC působí. Pro skupinu France Air společnost Multi-VAC představuje klíčovou součást k jejich plánovanému strategickému rozvoji ve střední Evropě.

Díky tomuto spojení skupina France Air poskytne společnosti Multi-VAC veškerou nezbytnou podporu. V tomto případě jde zejména o poskytnutí výhod v podmínkách nákupu, zajišťování dodávek zboží, sdílení vědomostí v rámci dodavatelského prostředí a technického zázemí.

Pro Vás jako zákazníky a obchodní partnery společnosti Multi-VAC toto spojení přispěje k optimalizaci a rozšíření nabídky našich produktů, jejich skladové dostupnosti, zkrácení dodacích termínů a zvýšení úrovně naší technické podpory.

Věříme, že pozitivní přínos ze spojení obou společností budete brzy vnímat i Vy, naši zákazníci a že tato změna přispěje k prohloubení naší obchodní spolupráce.


Přílohy



Multi-VAC spol. s r.o.
logo Multi-VAC spol. s r.o.

Velkoobchod s kompletním sortimentem pro vzduchotechniku a vytápění. Zboží od renomovaných českých i zahraničních dodavatelů. Technická podpora, prezentace výrobků, návrhové programy, e-shop. Sortiment: vzduchové clony, větrací a rekuperační jednotky, ...

 
 
Reklama