Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jakou si vybrat digestoř do kuchyně?

Společnost CVB klimatizace a ventilátory vám přináší přehled druhů digestoří, které jsou nedílnou součástí domácností. Vynikají výkonností a designem, odstraňují zápach, plísně a vlhkost v domácnosti.

Základní členění se dělí na odtahové a recirkulační digestoře. Odtahové digestoře odvádějí vzduch z místnosti, mají vysoký výkon, nižší hlučnost a jsou oblíbenější než recirkulační digestoře. Ty jsou vhodné tam, kde není možný odvod vzduchu z místnosti. Nepotřebují žádné potrubí a vzduch se vrací zpět do prostoru přes filtry.

Podrobnější členění pak zahrnuje digestoře komínové, vestavné, podskříňkové či výsuvné. Komínové odsavače par jsou vhodné do velkých kuchyní, pro odvod par využívají komín.

Do menších kuchyní se hodí vestavné odsavače par, jejichž odtah je propojen s horní částí skříňky, dále podskříňkové digestoře, které jsou umístěné pod skříňkou a jejich hlavní výhodou je cena. V neposlední řadě také výsuvné odsavače par, jsou prostorově nenápadné a viditelné v momentě, kdy je používáte vytažené z kuchyňské skříňky.

Celý článek na téma „Typy digestoří“ naleznete na našich www stránkách, kde pravidelně uveřejňujeme novinky ze světa klimatizací, ventilátorů a vzduchotechniky.



CVB KLIMATIZACE A VENTILÁTORY
logo CVB KLIMATIZACE A VENTILÁTORY

Jsme specialisté na prodej, realizaci, montáž a servis klimatizací, vzduchotechniky, rekuperací, ventilátorů a tepelných čerpadel. Návrh, realizace a opravy po celé ČR. Maloobchod a velkoobchod. Klimatizace, tepelná čerpadla, vzduchotechnika, ventilátory, ...

 
 
Reklama