Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

10 důvodů, proč mít doma čističku vzduchu

Čističky vzduchu jsou vhodné především do rodin s malými dětmi a domácími mazlíčky ale i do kanceláří, kde pomohou vytvářet lepší pracovní podmínky.

Obecně jsou čističky vzduchu věrným pomocníkem v boji se špatným a nekvalitním klimatem. Dokáží odstranit polétavé částice, bojují proti syndromu nemocných budov, odstraňují plísně, zápachy ale i zvířecí chlupy, které dokáže čistička pohltit. Umí odstranit i chemické látky, které se uvolňují např. z nábytku či tapet a zbavují vzduch alergenů.

To vše přispívá ke zlepšení kvality vzduchu u vás doma, který má nesporný vliv na vaše zdraví a kvalitu spánku. Čističky vzduchu jsou tak vhodné pro osoby trpící chronickou bolestí hlavy, ekzémy, astmatem či alergiemi na prach, pyl a roztoče. Vzduch je nejen čistý, ale i obohacený o vzdušné vitamíny (záporné ionty), které vypouští vestavěný ionizátor.


CVB KLIMATIZACE A VENTILÁTORY
logo CVB KLIMATIZACE A VENTILÁTORY

Jsme specialisté na prodej, realizaci, montáž a servis klimatizací, vzduchotechniky, rekuperací, ventilátorů a tepelných čerpadel. Návrh, realizace a opravy po celé ČR. Maloobchod a velkoobchod. Klimatizace, tepelná čerpadla, vzduchotechnika, ventilátory, ...

 
 
Reklama