Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pronájem chlazení, klimatizace a vytápění Trane pro hotely a pohostinství

Pověst hotelu závisí na tom, jak se budou hosté při svém pobytu cítit. Váš systém HVAC je pro udržení komfortu hostů klíčový. Dokonalého prostředí dosáhnete pouze kombinací správných úrovní teploty a vlhkosti a přísunem čerstvého vzduchu bez ohledu na venkovní podmínky.


Pohodlné a útulné hotely

Takový úkol ale není vůbec snadný, protože různých oblastí hotelu je celá řada od pokojů přes salonky až po restaurace. Nelze akceptovat žádné selhání nebo nedostatečný výkon systému HVAC, protože by došlo k narušení spokojenosti zákazníků, a tím pádem k ohrožení pověsti a ziskovosti vašeho podniku.

Proč zvolit služby pronájmu Trane?

Služba Trane Rental Services přináší znalosti i vybavení nutné k podstatnému snížení ohrožení pohodlí hostů a personálu při plánovaných odstávkách, nouzových stavech nebo sezónních teplotních špičkách. Společnost Trane dodává flexibilní a nenákladná řešení pronájmů pro hotely a pohostinství s různými úrovněmi projektového řešení. Tato řešení přispívají k udržení kapacity HVAC podle vašich potřeb.




Trane ČR spol. s r.o.
logo Trane ČR spol. s r.o.

Pronájem průmyslového chlazení a vytápění (chladicí jednotky "chiller", mobilní klimatizace a tepelná čerpadla). Služby půjčovny "Trane Rental Services" nabízejí pronájem širokého spektra zařízení pro plánované a neplánované potřeby jako jsou průmyslové ...

 
 
Reklama