Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Monitor CO2 - Model verze S nyní v akční nabídce

Potřebujete rychle a jasně změřit a indikovat hodnotu CO2 (vydýchaného vzduchu) v místnosti. Vyzkoušejte naše monitory CO2.

Mnoho škol a dětských zařízení bylo zkolaudováno s tím, že větrání vnitřních prostor bude zajištěno otvíráním oken. Legislativně toto řešení vyhovuje, ale praktický výsledek je jiný. Žáci postupem času (někdy již po 20 minutách od zahájení vyučování) ztrácí pozornost, neboť v dýchaném vzduchu (díky nízké výměně vzduchu) se nadměrně zvýšila koncentrace CO2. Jak má ale učitel poznat, výši koncentrace a otevřít okno? Podobné je to v přednáškových sálech, v školících místnostech, v kancelářích. Jistě bude postupně docházet k modernizace a vybavení těchto prostor nuceným větráním.
Do té doby je ovšem možné využít některý z nabízených monitorů CO2 s přehlednou indikací měřené hodnoty CO2, teploty a relativní vlhkosti, včetně akustické a vizuální indikace překročení mezní hodnoty.


AIRFLOW Lufttechnik GmbH, organizační složka Praha
logo AIRFLOW Lufttechnik GmbH, organizační složka Praha

Designové ventilátory ICON, přístroje pro VZT: anemometry, mikromanometry, Prandtlovy sondy, teploměry a termočlánková čidla, vlhkoměry, zvukoměry, ProHood, měření CO₂, MaR: čidla, snímače, převodníky. Odborná školení VZT. Servis a kalibrace.

 
 
Reklama