Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Větrací jednotky nové generace ALTON

Nejen EKO, ale i DESIGN. ALTON je řada sestavných jednosměrných a obousměrných větracích jednotek nové generace, vyvinutá v souladu se Směrnicí ErP. 500 – 10 000 m3/h.


Přednosti jednotek ALTON
  • Přehledné elektrické zapojení všech funkčních prvků lze snadno provést v přístupném elektrokolektoru za pomoci jednoduchého systému svorek WAGO.
  • Snímací panely u velikostí 1, 2 a 3 jsou fixovány pomocí kuličkových uzávěrů a po sejmutí je lze snadno zavěsit na pevný panel. U velikostí jednotek 4, 5 a 6 jsou snímatelné panely opatřeny multifunkčními panty.
  • K vyrovnání podstavného rámu do roviny slouží aretační výsuvné patky s dorovnávací výškou 25 mm.
  • Jednotky jsou osazeny kvalitními výměníky pro zpětné získávání tepla předního evropského výrobce, splňující třídu teplotní účinnosti H1 a H2.
  • U velikostí jednotek 1, 2 a 3 je možné umístit uzavírací těsnou klapku přímo do ventilátorového agregátu.
  • Srdcem jednotky je ventilátor s volným oběžným kolem prvotřídní kvality s elektronicky komutovaným motorem, který umožňuje jednoduchou plynulou regulaci průtočného množství vzduchu.
Výroba od září 2016. www.alteko.cz
ALTEKO, s.r.o.
logo ALTEKO, s.r.o.

Klimatizační jednotky sestavné a kompaktní, radiální ventilátory nízkotlaké a středotlaké, řídicí elektronické systémy. Ventilátorové komory a ventilátory též v provedení Ex a nerezovém.

 
 
Reklama