Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Elektrický parní zvlhčovač vzduchu s technickou inovací, která si poradí s vodním kamenem

Patentovaný systém odstraňování vodního kamene se během provozu zvlhčovače zbavuje vyloučených minerálů z parní vyvíjecí nádoby a automaticky je dopravuje do kontejneru, který je určen k jejich zachycení.


Parní zvlhčovače vzduchu Condair RS jsou proto nanejvýš vhodné pro provoz s demineralizovanou a pitnou zvlhčovací vodou. Konstrukční detailní řešení umožňují jedinečnou bezpečnost provozu, nejpřesnější regulaci a snadnou obsluhu.

Systém odstraňování vodního kamene zaručuje nejkratší možnou dobu údržby a dlouhou životnost parního zvlhčovače.

V oblasti přívodu a odtoku zařízení udržuje zónu studené vody, která stále zůstává pod teplotou, při které se tvoří vodní kámen. Přívod a odtok vody jsou tak chráněny před vodním kamenem. Odporový ohřev pracuje nezávisle na vodivosti vstupní vody. Proto jsou parní zvlhčovače vzduchu Condair RS vhodné pro provoz s upravenou i s pitnou vodou.

Přesné ovládání pomocí dotykového displeje
  • Díky inovovanému systému regulace parních zvlhčovačů vzduchu řady RS je možný předvídatelný provoz zařízení, vynikající přehlednost funkcí v menu a stabilní výstup páry.
Dokonalé připojení k systémům řízení budov (BMS)
  • Možnost připojení ke všem běžným systémům řízení budov (např. protokoly Modbus a BACnet).
Parní zvlhčovače vzduchu Condair RS
  • pro nepřímé zvlhčování v potrubí
  • s ventilátorem pro přímé zvlhčování prostoru

FLAIR, a.s.
logo FLAIR, a.s.

Zvlhčovače parní, adiabatické. Odvlhčovače bazénové, stavební. Adsorbční odvlhčování. Klimajednotky a tepelná čerpadla pro bazény. Chladicí jednotky a přesná klimatizace. Dveřní clony. Předizolované potrubí ALP. Konvektory. Distribuční elementy pro VZT.

 
 
Reklama