Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová korporátní identita a nové internetové stránky společnosti Remak

Společnost REMAK, přední výrobce vzduchotechnických zařízení, vstoupila do dospělosti, když v roce 2014 dosáhla věku 21 let. Tento milník v životě společnosti je spojen i s výraznou obměnou firemní identity společnosti, která je postupně uváděna na všech teritoriích a která bude dokončena do konce tohoto roku.

Nové logo obsahuje dva základní aspekty, které jsou pro společnost Remak důležité. Prvním je pohyb, proudění, vzduch, které jsou ztělesněny upraveným písmenem E. Druhým aspektem je zdůraznění písmena M jako počátečního písmena rodinného příjmení Měrka, majitelů společnosti. Rodina, ať už v tom úzkém slova smyslu tradice rodinné společnosti, tak i v širším slova smyslu rodiny zaměstnanců, partnerů a přátel, je pro společnost Remak důležitou hodnotou a závazkem.

V tomto okamžiku se nejvýrazněji změna firemní identity promítla do nových internetových stránek. Cílem bylo vytvořit uživatelsky příjemný web, nabízející všem návštěvníkům snadnější a rychlejší přístup ke všem částem prezentace a k požadovaným informacím. Prezentace je nyní podrobněji rozčleněna, nově nabízí například přehled aplikačních možnosti našich zařízení. Jak si sami jistě povšimnete, výrazně byla posílena také grafická stránka obsahu.

Velký prostor je věnován významným referencím, ve kterých běží ke spokojenosti koncových zákazníků naše vzduchotechnická zařízení.

Stránky reagují na aktuální trendy a jsou optimalizovány i pro prohlížení na mobilních zařízeních.

Do nové éry vstupuje společnost Remak nejen s novými internetovými stránkami, ale i s novými službami a produkty. S těmi budeme naše obchodní partnery v nejbližší době postupně seznamovat.

nové logo nové stránky Remak VZT vzduchotechnika
 
 
Reklama