Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KORADO představí své novinky na veletrhu FOR ARCH a souběžně probíhajícím veletrhu FOR THERM

Novinky a inovace ve svém portfoliu představí návštěvníkům 27. mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH Skupina KORADO. Ve dnech 20. – 24. 9. 2016 zde uvede novinku v sortimentu – větrací jednotky.



Letošním významným tématem je řízení energetické náročnosti budov a větrání. Stánek společnosti KORADO návštěvníci veletrhu naleznou v hale 4, sektor C18.

Návštěvníkům zde budou k dispozici i odborníci, kteří poradí v otázkách dané problematiky, či v otázkách spojených s programem Nová zelená úsporám. „Abyste v tomto programu dosáhli na nejvyšší možnou dotaci, budete zřejmě do svého domu muset instalovat také větrání s rekuperací tepla. Efektivní a přitom stavebně jednoduché řešení představuje lokální nástěnná větrací jednotka s rekuperací KORASMART 1400, která splňuje požadavky pro získání dotace. Výrazně pomáhá snížit tepelné ztráty a pro její provoz není nutné instalovat rozvody vzduchu,“ uvedla Kateřina Knihová. „Navíc s ní lze řešit větrání jen ve vybraných prostorech,“ poznamenává.

Jedním ze souběžně probíhajících veletrhů bude i letos FOR THERM zaměřený na vytápění. Ten přinese důležité informace pro zájemce o kotlíkové dotace. „Co se týče finančních prostředků, v rámci dotací je možné získat až 127,5 tisíce korun na nový kotel, ale i celou otopnou soustavu včetně uznatelných nákladů,“ sdělila Knihová.

Společnost zde odprezentuje i poslední inovace v oblasti konvektorových těles. Například konvektor se speciální výškou 67 mm. Ke zhlédnutí zde budou i vertikální radiátory Radik Premium určené pro atypické prostory či ukázky originálního potisku čelní desky pro otopná tělesa Radik.

Celoroční výstavní expozici s širokým sortimentem produktů KORADO můžete nyní nově navštívit v prostorách HOME DESIGN CENTRA v Praze Čestlicích.

Více informací na www.korado.cz.
KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 
Reklama