Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TROX návrhový program EASY PRODUCT FINDER – rychlý, důvěryhodný, inovativní

Společnost TROX je předním světovým dodavatelem uceleného sortimentu elementů pro klimatizaci, větrání, požární techniku a akustiku, nově i klimatizačních jednotek typu X-Cube.

Pro rychlý a exaktní návrh většiny komponentů společnost TROX nabízí návrhový program EPF-EASY PRODUCT FINDER.

Použitím programu uživatel jednoduchým způsobem a v krátké době může získat veškerá variantní řešení dle požadovaných parametrů, včetně okrajových podmínek. Návrhový program obsahuje popis a zobrazení zvoleného produktu, dále funkční schéma s označením použitých symbolů a u distribučních prvků video se zobrazením proudění výstupního vzduchu.

Po zvolení produktu je k dispozici objednací klíč s přesným označením i se zvolenými doplňky. V případě distribučních elementů program nabízí dvě možnosti pro jejich návrh. Za prvé, zadáním rozměrů větraného prostoru a požadavku na jeho komfort program nabídne variantní řešení. Za druhé, pro konkrétní zvolený produkt program nabídne veškeré technické údaje.

Program EPF je možné volně stáhnout na webových stránkách firmy TROX. www.trox.cz



Trox Austria GmbH, organizační složka
logo Trox Austria GmbH, organizační složka

Firma Trox, založená v roce 1951, zaujímá díky svým letitým zkušenostem a zaměstnancům s vysokou technickou odborností přední místo na poli výrobců vzduchotechnických a klimatizačních komponentů. Díky svému vývojovému centru se řadí mezi inovativní firmy ...

 
 
Reklama