Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nabídka seminářů WolfAkademie – zlepšete své dovednosti

Zlepšete svou odbornost při instalaci produktů Wolf a gabotherm a staňte se úspěšnějšími.

WolfAkademie - společně za úspěchem
WolfAkademie - společně za úspěchem

Kvalitní odborník je pro potenciálního zákazníka partnerem, který mu poradí při výběru vhodných zařízení, která zohledňují jeho představy, respektují stavební prostor a finanční možnosti. Zařízení správně nainstaluje, uvede do provozu a poskytne potřebný servis. Spokojenost zákazníků je naším společným cílem a závisí na vašem úspěchu. Proto organizujeme již několik let WolfAkademii.

Naše nabídka obsahuje atraktivní semináře a školení určené pro projektanty a montážní/servisní firmy.

Zlepšete své dovednosti v oblasti kondenzačních kotlů, tepelných čerpadel, větrání s rekuperací, sálavých systémů vytápění/chlazení a poznejte nové zajímavé produkty. Seznamte se s novými inspiracemi a nápady, jak oslovit a získat zákazníky. Nabídněte jim něco jiného a budete vždy krok před konkurencí.

Během celého školení se vám budou věnovat naši odborníci. Po úspěšném absolvování vám bude udělen certifikát „Autorizovaný montážní partner“, se kterým můžete získat víc.

Přihlášku na semináře WolfAkadamie naleznete v příloze zprávy.


Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama