Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přijďte navštívit naší expozici na Aqua Therm 2018

Je nám ctí Vás pozvat k návštěvě naší expozice v rámci výstavy Aqua Therm Praha, která se koná ve dnech 27. 2. - 2. 3. 2018 na výstavišti PVA EXPO Letňany, kterou naleznete v hale 2, stánek č. 230.

Přijďte navštívit naší expozici na Aqua Therm 2018

Součástí expozice bude představení nové modelové řady jednotek Haier pro rok 2018 s chladivem R32 a premiéra revolučního VRF systému Haier MRV 5. Na stánku budeme prezentovat také další produkty a novinky ze sortimentu naší společnosti.

Vaší vstupenku ZDARMA získate při registraci na odkazu ZDE. Pro registraci použijte kód partnera: 1822300. Na základě úspěšného vyplnění obdržíte e-mailem voucher na Vaší vstupenku. Současně se zařadíte do soutěže o jeden ze 100 chytrých mobilních telefonů. V případě vyplnění i poštovní adresy, obdržíte vstupenku přibližně 14 dní před zahájením veletrhu poštou a vyhnete se tak frontám u vstupu do výstaviště.

Na setkání s Vámi se těší celý tým našich pracovníků, kteří pro Vás budou k dispozici po celou dobu konání výstavy.


SOKRA, s.r.o.
logo SOKRA, s.r.o.

Klimatizace, chlazení, příslušenství pro montáž chlazení a klimatizace. Výhradní dovozce split a VRF systémů HAIER, absorpčních jednotek pro chlazení a vytápění BROAD a ventilátorových konvektorů, tepelných čerpadel a chladičů kapalin GALLETTI. Standardní ...

 
 
Reklama