Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Eurovent Middle East pořádá nový seminář série HVACR Leadership Workshops

Eurovent Middle East pořádá 30. dubna 2018 od 18 hodin seminář pro odborníky z řad inženýrů, konzultantů, investorů a projektantů v Dubaji ve Spojených Arabských Emirátech.


Workshopu se zúčastní uznávaný odborník pan Martin Lenze – vedoucí oddělení vývoje ve společnosti TROX v Německu a zároveň nový předseda sekce Eurovent pro vzduchotechnické jednotky (Eurovent´s Product Group AHU). Bezplatný seminář se bude konat na letišti v Dubaji a je možné se na něj registrovat na stránkách Eurovent Middle East. Seminář je součástí série „HVACR Leadership Workshops“.

Hlavními tématy budou:

  • Základy vzduchotechnických jednotek
  • Kvalita, provoz, údržba, modernizace a LCC
  • Ventilátory, rekuperace energie, filtry a jejich vliv na energetickou účinnost a kvalitu vnitřního prostředí
  • VRF kombinované s jednotkami pro přívod čerstvého vzduchu (FAHU)
  • Celosvětově uznávaný certifikační program Eurovent Certified Performance (ECP) pro klimatizační jednotky jejich energetické třídy a klíčové ukazatele

Martin Lenz, patron a hlavní přednášející této akce prohlásil: „Velmi se těším, že se připojím v Dubaji k Eurovent Middle East právě na tomto velmi důležitém workshopu. Bude ctí mých spolupřednášejících a mou, vám osobně představit nejnovější poznatky o technologii a regulaci vzduchotechnických jednotek a zajištění vysoké účinnosti provozu a dobrou kvalitu vnitřního prostředí v průběhu jejich celého životního cyklu. Zvláště se zaměříme na podmínky vnějšího prostředí GCC (Golf Cooperation Council – ekonomické a politické uskupení států: Bahrain, Kuvajt, Oman, Qatar, Saudská Arabie a Spojené Arabské Emiráty) a promluvíme si o všem, co byste měli vědět o srdci ventilačního a klimatizačního systému.

 
 
Reklama