Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výkon nemusí být hlasitý – nejtišší ventilátor pro decentrální větrací systémy

Ještě nikdy nebyl ventilátor tak adaptabilní a přitom přesvědčivý. Firma A-INVENT s.r.o. uvádí od 1. června na náš trh nový ventilátor Xenion.

Ventilátor XENION byl speciálně vyvinutý pro společnost inVENTer ve spolupráci se specialisty z oboru letectví a kosmonautiky.
Ventilátor XENION byl speciálně vyvinutý pro společnost inVENTer ve spolupráci se specialisty z oboru letectví a kosmonautiky.

Jeho kvality jsou především v optimálním zaručení větrání s minimální hlučností a zároveň maximálním stupněm zpětného zisku tepla. Pokud existuje nějaké tajemství, rádi vám jej pošeptáme: ventilátor Xenion je moderní ventilátor, dlouhodobě vyvíjený speciálně pro decentrální větrací systémy. Kombinuje poznatky z leteckého inženýrství i mechaniky tekutin a je doplněný silným srdcem – které tvoří speciální tepelný keramický výměník. To tvoří základ budoucí produktové řady značky inVENTer®.

Výsledkem je: 87 % zpětného zisku tepla, a to i při výkonech až do 58 m3/h iV-Smart + využívá tuto jedinečnou technologii, která z něj činí nejvýkonnější kompaktní ventilátor ve své třídě. Stejný základ má také iV14-Zero realizující novou technologii akustické ochrany, která je patentována a disponuje prvotřídními vlastnostmi, ať už se jedná o vlastní hlučnost, či o akustický útlum venkovního hluku. Technologie inVENTron kombinovaná s ventilátorem XENION bude postupně implementována v celé řadě větracích systémů velké rodiny inVENTer.

  • Normalizovaný rozdíl úrovně hluku do 56 dB (mimo typu Corner).
  • Uzavřená konstrukce bez přímého průchodu hluku.
  • Integrovaný tichý režim s pouze 13 dB(A).
  • Výkon do 58 m3/h.
  • Dvoustupňové automatické přepínáním umožňujícím plynulý přechod při reverzním chodu.

A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 
Reklama