Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novým prezidentem Eurovent je pan Naci Sahin

V Oslo byl zvolen nový prezident pan Naci Sahin, generální ředitel tureckého výrobce FRITERM a zástupce turecké asociace ISKID (asociace výrobců v klimatizačních a chladicích zařízení)

Nový prezident Euroventu pan Naci Sahin, generální ředitel FRITERM a zástupce turecké asociace ISKID
Nový prezident Euroventu pan Naci Sahin, generální ředitel FRITERM a zástupce turecké asociace ISKID

Na výroční schůzi Euroventu konané v Oslo byl zvolen nový prezident pan Naci Sahin, generální ředitel tureckého výrobce FRITERM a zástupce turecké asociace ISKID (asociace výrobců v klimatizačních a chladících zařízení) předchozího prezidenta Euroventu, pana Alexe Rasmussena.

Pan Naci Sahin pracoval od roku 1983 ve společnosti FRITERM (turecký výrobce), kde začínal jako strojní inženýr. Postupně sbíral zkušenosti v obchodě, výrobě, pozáručním servisu a plánování až se propracoval v roce 1996 na pozici generálního ředitele společnosti. Společnost FRITERM aktivně spolupracuje s několika asociacemi, včetně asociace ISKID. Pan Naci Sahin byl zvolen do rady asociace ISKID a jejím jménem začal úzce spolupracovat s Euroventem. V roce 2012 se stal členem rady Euroventu a ta jej následně zvolila předsedou a to od května 2018.

Během svého působení v pozici předsedy Euroventu by se rád soustředil na následující oblasti:
  • Posílení pozice Euroventu v Bruselu před evropskými institucemi.
  • Zvýšení spolupráce mezi tureckým a evropskými HVACR průmyslem.
  • Profesionalizace a zvýšení mezinárodních aktivit Euroventu.
  • Rozšíření členské základny Euroventu ve střední a východní Evropě s důrazem na jihovýchodní Evropu. Organizace Eurovent summitu v těchto regionech.
  • Rozvoj dlouhodobé koncepce asociace Eurovent s jasnými cíli nejen v Evropě ale i v mezinárodním měřítku.
  • Posílení finančních zdrojů Euroventu

Pokud vás zajímá, jaké budou jeho nejbližší kroky v nové funkci; jaká je pozice Turecka na HVACR trhu mezi Evropou a Asií nebo odpovědi na další profesní a osobní otázky přečtěte si celý rozhovor.

 
 
Reklama