Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

IVAR.SLW FILOMURO - fancoil určený nejčastěji k nástěnné podstropní montáži

Umožňuje vytápění i vychlazování místností, jak samostatně, tak například v kombinaci s podlahovým vytápěním. Ideálním zdrojem pro Filomuro jsou tepelná čerpadla.

IVAR.SLW FILOMURO- fancoil
IVAR.SLW FILOMURO- fancoil

FILOMURO svým vzhledem spíše připomíná vnitřní klimatizační jednotku než fancoil a s tímto úmyslem byl i konstruován. Tomu také odpovídá vybavení základního modelu s regulací typu Q, kdy je již součástí dodávky nejen dotykový ovládací displej, umístěný na jednotce, ale i příjemné dálkové ovládání.

FILOMURO SLW je nabízeno ve čtyřech možných verzích regulace, (Q, S, T, V), kdy každá je vhodná pro specifické použití ať v sektoru rodinného bydlení, kancelářských prostor nebo například penzionů.

Jednotka může být použita jako doplněk pro chlazení v prostorách vybavených podlahovým vytápěním, ale může být využita i jako jediný prvek zajišťující současně vytápění i chlazení obhospodařované místnosti.


Výkonově jsou nabízeny tři modely o vytápěcím výkonu 1350 W, 2040 W a 2780 W, a to při vstupní teplotě topné vody 45°C. Optimální je pak kombinace s tepelným čerpadlem, jako ideálním zdrojem, vzhledem k možnostem vytápění i chlazení. Všechny řady jsou vyráběny ve stejné výšce 318 mm a oblíbené hloubce 128 mm korespondující s běžnými fancoily IVAR.SL a SLS. Pomocí dálkového ovládání je možné měnit úhel natočení výstupní žaluzie a tím usměrňovat proud vycházejícího vzduchu dle požadavku uživatele.

K tichému provozu přispívá jak kvalitní regulace, tak také velmi tichý tangenciální ventilátor.

Správně zvolený a umístěný fancoil může nejen bezvadně plnit vaše požadavky na vytápění a chlazení, ale může být současně i zajímavým doplňkem interiéru.


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama