Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Lindab srdečně zve na konferenci POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB, 20.9. na výstavišti PVA Letňany

V rámci odborného programu konference POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB představíme certifikované potrubní systémy (kruhové i čtyřhranné) pro Odvod kouře a tepla, které zaručují vysokou ochranu zdraví a života osob.

Konferenci pořádá portál TZB-info.cz a koná se ve čtvrtek 20.9.2018 v rámci veletrhu For Arch 2018 v Praze.

Velmi rádi Vám představíme certifikované potrubní systémy (kruhové i čtyřhranné) pro Odvod kouře a tepla, které jsou vhodné pro všechny druhy budov a zaručují vysokou ochranu zdraví a života osob. Mají vysoce požárně odolné těsnění, které během požáru napění a zabrání úniku kouře spojem potrubí. Instalace systému je rozdělena dle zákonných předpisů do dvou kategorií, potrubí pro odtah z jednoho požárního úseku (tzv. Single) a potrubí pro odtah kouře a tepla z více požárních úseků (tzv. Multi).

V našem systému jsou všechny součásti ( potrubí, tlumiče hluku, kompenzátory, výustky atd. ) opatřeny značkou CE v souladu s nařízením EU. V návaznosti na toto téma se budeme zabývat požadavky české a evropské legislativy v této oblasti.

Seznámíme Vás s kompletní nabídkou produktů a požárních systémů společnosti Lindab, včetně nového konceptu Lindab – Good Thinking, filozofie, která nás provází vším, co děláme. Vytváříme zdravé vnitřní klima a zjednodušujeme výstavbu budov s ohledem na životní prostředí.



Lindab Ventilace
logo Lindab Ventilace

Nabízíme kompletní sortiment zahrnující VZT jednotky, požární klapky, čisté prostory, potrubní systémy, distribuční elementy, indukční jednotky, pasivní stropy a další příslušenství pro vzduchotechniku.

 
 
Reklama