Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová řada větracích jednotek ONYX

Airtrend s.r.o., představuje rozšíření sortimentu o kompaktní rekuperační jednotky řady ONYX, jednotky jsou vhodné pro větrání bytů, rodinných domů, kanceláří, škol a školek.

Nová řada větracích jednotek ONYX

Společnost Airtrend s.r.o., představuje rozšíření sortimentu o kompaktní větrací jednotky řady ONYX s vysoce účinným protiproudým výměníkem tepla (až 93%), se vzduchovým výkonem od 200 m3/h do 3000m3/h. Zařízení jsou dodávána ve třech variantách pro různé způsoby umístění. Plochá jednotka SKY pro instalaci pod strop, DREAM s horizontálním uspořádáním výstupů a řada CLASSIC a PASSIV s vertikálnímy výstupy a s možností instalace i ve venkovním prostředí. Za zmínku stojí podstropní řada jednotek PREMIUM v energetické třídě A+ vhodná pro větrání škol a školek. Díky speciálnímu systému entalpických klapek dochází k vysokému zpětnému zisku tepla a vlhkosti i při extrémně nízkých venkovních teplotách bez nutnosti použití předehřevu nebo odvodu konenzátu. Všechny jednotky ONYX jsou standardně vybaveny ventilátory s EC motory (EBM Papst), vysoce účinným výměníkem tepla (Recair Sensitive), bypassem, předehřevem (mimo PREMIUM), samozřejmostí je i uživatelsky přívětivá regulace SMART s barevným LCD displejem s možností monitorování kvality ovzduší (teplota, vlhkost, CO2), s mnoha provozními režimy větrání (party, digestoř,okna,...) a spolupráce s elektrickým nebo vodním dohřevem a vodním nebo přímým chlazením.


Airtrend s.r.o.
logo Airtrend s.r.o.

Airtrend s.r.o., specializovaný velkoobchod zaměřený na prodej ventilátorů, rekuperačních jednotek a souvisejícího příslušenství. Na českém trhu jsme výhradním distributorem produktů Ruck Ventilatoren, Limodor, Frapol a Luftbauer.

 
 
Reklama