Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aktuální vyhlášené termíny školení: Montáž rekuperační jednotky Jablotron Futura

Aktuální termíny: 6.2. v showroomu, Praha 7 a 20. 2. 2019 v Holešově. Účastníci školení získají podrobné informace o rekuperační jednotce Jablotron Futura a požadavcích na kvalitní montáž. Detailně vás seznámíme s aplikacemi MyJABLOTRON a MyCOMPANY.

Velmi si ceníme Vašeho zájmu stát se naším certifikovaným montážním partnerem. Prodej jednotek Jablotron Futura je totiž možný výhradně prostřednictvím námi proškolených montážních partnerů. Absolvujte jednodenní školení a staňte se jedním z nich. Po absolvování školení Vám vystavíme certifikát, který opravňuje k montáži s platností na 2 roky.

Aktuálně nejbližší termíny:

  • 6. 2. 2019, místo konání - U Pergamenky 1145/12, 170 00 Praha 7
  • 20. 2. 2019, místo konání - Holešovská 1691,769 01 Holešov

Od 8:30 do 9:00 hod. probíhá prezence účastníků. Cena školení je 750 Kč bez DPH a zahrnuje balíček tištěných a propagačních materiálů, občerstvení a oběd. Po absolvování školení Vám bude vystaven certifikát potvrzující, že jste Certifikovaným montážním partnerem JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY, s.r.o.

Nejjednodušším způsobem, jak se přihlásit na školení, je vyplnění Přihlašovacího formuláře. Vaše přihlášení systém automaticky potvrdí zpětným e-mailem. Toto přihlášení je závazné. Po odeslání formuláře Vám bude vygenerována faktura, kterou zasíláme e-mailem, do formuláře proto uveďte své fakturační údaje. V případě, že se nemůžete zúčastnit školení, na které jste se přihlásili, omluvte se co nejdříve, nejpozději 2 dny před konáním školení. Při včasném odhlášení Vám bude uhrazená částka v plné výši vrácena.

S případným dotazem nebo pro pomoc s přihlášením kontaktujte Zuzanu Vítkovou, tel.: +420 776 126 766, e-mail: vitkova@jablotronlt.com.

Ukázka realizace rekuperační jednotky Futura montážním partnerem, firmou Domico, s.r.o. - Ing. Jozef Dian, duben 2018, Riečka - Nevolné, Slovensko
Ukázka realizace rekuperační jednotky Futura montážním partnerem, firmou Domico, s.r.o. - Ing. Jozef Dian, duben 2018, Riečka - Nevolné, Slovensko

JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.
logo JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.

JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o. je českým výrobcem a dodavatelem systémů pro vytápění, chlazení a větrání s rekuperací. Cílem společnosti je systematicky zlepšovat prostředí, ve kterém lidé tráví nejvíce času - tzn. vnitřní prostředí budov a výrazně ...

 
 
Reklama