Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akční nabídka přístrojů klima

Multifunkční přístroje a sady pro měření na klimatizačních a ventilačních systémech - za velmi výhodných podmínek. Sleva 20% platí do 31.12.2018.

Digitální multifunkční měřící přístroj testo 480, sada testo 420 pro měření objemového průtoku včetně nástavce 610 x 610 mm nebo všech jedenáct sad s novým multifunkčním přístrojem testo 440.

Nové testo 440 kombinuje výhody kompaktního ručního měřicího přístroje s intuitivními menu měření a rozsáhlého výběru sond pro měření klimatických veličin. Všechna měření na klimatizačních a ventilačních zařízeních máte bezpečně a spolehlivě pod kontrolou.

  • Intuitivní menu měření: Jasně strukturovaná menu pro objemový průtok, K-faktor, stupeň turbulence, topný/chladicí výkon, indikaci plísní
  • Bezdrátový komfort: Většina sond přístroje testo 440 jsou nabízeny též jako bezdrátová verze Bluetooth. Pro méně nepořádku v měřicím kufru.
  • Přehledný displej: Konfigurace měření, zobrazení naměřených hodnot a výsledky měření na první pohled.
  • Velmi ekonomický: S přístrojem testo 440 ušetříte finanční hotovost: měřicí přístroj se nemusí kalibrovat, stačí zaslat pouze sondy, měří všechny klimatické parametry a sondy je možné flexibilně rozšiřovat.

Další informace o multifunkčních přístrojích a sadách pro měření na klimatizačních a ventilačních systémech se dočtete na www.testo.com


TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...

 
 
Reklama