Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Centrální rekuperační jednotky českého výrobce ThermWet se představí na veletrzích v Praze, Brně i Ostravě

Český výrobce rekuperačních jednotek a systémů, společnost ThermWet, otevírá nový rok účastí na předních stavebních veletrzích. Člen skupiny KORADO představí svá řešení poprvé v lednu na ostravském veletrhu INFOTHERMA, podruhé pak začátkem února, v rámci prezentace KORADO na FOR PASIV, a koncem února i na Stavebním veletrhu Brno.

Návštěvníkům představí varianty centrálních větracích jednotek s rekuperací, jejich benefity a poradí s řešením například pro snížení koncentrace radonu, vlhkosti v domě i prašnosti a alergenů v domácnosti.

Sezóna veletrhů odstartuje v Ostravě

Letošní sezónu stavebních veletrhů odstartuje 26. ročník mezinárodní výstavy INFOTHERMA, zaměřené na vytápění, úspory energií a smysluplné využití obnovitelných zdrojů v malých a středních objektech. V termínu 21. – 24. ledna 2019 se na Výstavišti Černá louka v Ostravě představí více než 300 tuzemských i zahraničních vystavovatelů.

„Rekuperační jednotky jsou plícemi moderního domu a základním kamenem nízkoenergetického standardu. Těšíme se proto na setkání s projektanty i stavebníky svépomocí. Přímo u stánku poradíme, jakou jednotku zvolit s ohledem na dispozice větraného prostoru, návaznost na ostatní profese, očekávané náklady na pořízení systému rekuperace i další funkce, které jednotky nabízejí,“ doporučuje návštěvu stánku ThermWet č. 230 v pavilonu A2 projektový ředitel ThermWet, Jan Kropáček.

Stavební veletrh Brno ukáže cestu k chytré domácnosti

Ještě před začátkem stavební sezóny představí Stavební veletrhy Brno cestu k chytré domácnosti. Právě ta bude hlavním tématem v areálu brněnského výstaviště ve dnech 27. února až 3. března. „Opravdu chytrá domácnost by měla být nejen interaktivní, ale i ekologická a úsporná. Letošní rok je přitom ve vztahu k nízkoenergetickému standardu zlomovým.

Vzhledem k tomu, že všechny domy kolaudované po roce 2020 musí splňovat podmínky evropské směrnice EPBD II (2010/31/EU), musí i ti, kteří začnou v letošním roce stavět nebo zásadně rekonstruovat s novými legislativními požadavky počítat,“ upozorňuje Kropáček z ThermWet. Na Stavebních veletrzích Brno budou odborníci ThermWet radit s výběrem rekuperačních jednotek u stánku v pavilonu P.


ThermWet s.r.o.
logo ThermWet s.r.o.

Společnost ThermWet s.r.o. zajišťuje kompletní řešení řízeného větrání s rekuperací do Vašeho domu. Vývoj, výroba, projekce, montáž a servis - vše pod jednou českou střechou! Vyrábíme a montujeme vlastní řadu rekuperačních jednotek Ventbox pro rodinné domy ...

 
 
Reklama