Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Navštivte stánek Ziehl-Abegg na veletrhu ISH Frankfurt 2019

Srdečně Vás zveme na přední světový veletrh, který určuje trendy v oblasti klimatizace, vytápění a větrání. Mimo tyto oblasti se veletrh věnuje modernímu designu koupelen.


Veletrh ISH aircontec 2019 se koná v termínu 11. – 15. března 2019 ve Frankfurtu n. M. a expozici Ziehl-Abegg najdete v hale 8, stánek č. A41.

srdečně Vás zveme na jedno z nejvýznamnějších setkání odborníků z oblasti klimatizace, vytápění a větrání. Pobočka Ziehl-Abegg s.r.o. Brno bude mít na ISH aircontec 2019 své zástupce. Od 11. – 13. března se Vám zde budou rádi věnovat pracovníci pobočky pan Tomáš Reček a Jaroslav Kolman, v termínu 13.-15. března pan Pavel Halabala a Pavel Čermák.

Na veletrhu jako největší novinku budeme vystavovat novou řadu volně oběžných kol ZAbluefin. Tato nová kola mají účinnost, o které se mohlo uživatelům doposud pouze zdát. Nenechte si ujít první den veletrhu v 11.hodin na stánku Ziehl-Abegg slavnostní show při příležitost uvedení tohoto nového výrobku na trh. Také Vás seznámíme s novou řadou axiálních ventilátorů FE3 owlet a s dalšími výrobky.

V případě, že máte zájem o volnou vstupenku, kontaktujte nás na e-mailu sales@ziehl-abegg.cz

Na Vaši návštěvu se těší tým Ziehl-Abegg s.r.o.


Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...

 
 
Reklama