Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SERAK-TECH se prezentoval na veletrhu Aquatherm Nitra 2019

Naše společnost se na začátku února prezentovala na veletrhu Aquatherm Nitra. Na výstavě měli naši partneři možnost si prohlédnout a vyzkoušet kompaktní jednotky řady P-TYPE a K-TYPE.

SERAK-TECH se prezentoval na veletrhu Aquatherm Nitra 2019

SERAK-TECH s.r.o. je společnost s 10tiletou zkušeností v oboru technického zabezpečení budov. Od roku 2016 je výhradním obchodním zastoupením značky jednotek VentiAir, které jsou vyráběny v České republice, konkrétně u města Jeseník. Do minulého roku bylo obchodní zaměření firmy téměř výhradně na český trh. Od roku 2018 je již ale zajištěno plné obchodní zastoupení i na Slovensku.

Společnost SERAK-TECH se letos poprvé představila na veletrhu Aquatherm Nitra. Pro své zákazníky si připravila expozici vzorových kompaktních jednotek značky VentiAir. Některé z prezentovaných jednotek byly zprovozněny a zákazníci si je tak mohli vyzkoušet za provozu. Pro jejich ovládání byly k dispozici tablety, které byly k jednotce připojeny pomocí internetového rozhraní.

Produkci kompaktních jednotek s integrovanou regulací pro snadnou montáž a zprovoznění vnímá VentiAir jako svou prioritu. Tyto jednotky jsou hojně instalovány do obchodních jednotek nákupních center, škol a mateřských školek, administrativních budov, restaurací a dalších objektů občanské vybavenosti. Jednotky jsou v těchto provedeních k dispozici do průtoku vzduchu 7500 m3/h.

Kromě kompaktních jednotek je však VentiAir výrobcem především standardních sestavných jednotek rámové konstrukce v různých provedeních. Mezi ně patří nerezové provedení, hygienické jednotky, bazénové verze včetně integrovaného tepelného čerpadla.

 
 
Reklama