Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Služby pronájmu pro zdravotnictví

 

Hygienické, komfortní a bezpečné léčebné prostředí

Ve zdravotnickém prostředí jsou vyžadovány nejvyšší standardy pro vytápění, chlazení a kvalitu vzduchu. Každé oddělení musí splnit náročné požadavky na řízení infekce a léčbu nemoci a rovněž na komfort pacienta a ošetřujícího personálu.

Zdravotnická zařízení využívají klimatizační systémy pro řízení teploty, vlhkosti a pro sterilní filtraci. Je to zejména důležité tam, kde se provádějí chirurgické zákroky, rentgenové snímkování, při péči o matky s dětmi a při intenzivní péči. Výzkum rovněž ukázal, že pacienti se rychleji uzdravují v prostředí se správně řízenými parametry.

Z těchto důvodů jsou jakékoli selhání nebo nedostatečnost systému HVAC ve zdravotnické aplikaci nepřijatelné, protože přímo ovlivňují bezpečnost a komfort pacienta.

Odborná způsobilost služeb pronájmu Trane pro zdravotnictví

Služba Trane Rental Services disponuje dostatečnou odbornou znalostí a vybavením pro výrazné omezení rizik, kterým jsou vystaveni pacienti i ošetřující personál při plánovaných odstávkách a v nouzových situacích. Společnost Trane dodává spolehlivá a nenákladná řešení pronájmů pro zdravotnická zařízení s proměnlivými úrovněmi projektové komplexnosti.

Tato řešení přispívají k udržení kapacity HVAC podle vašich potřeb. Technici společnosti Trane jsou připraveni spolupracovat s vaším provozním týmem při hloubkovém auditu vašich požadavků. Dodávka a montáž všech pronajímaných jednotek je naplánována tak, aby zcela vyhovovala vašim činnostem.

Proč zvolit služby pronájmu Trane?

  • Rozsáhlá, modernizovaná a dobře udržovaná flotila pronajímaných jednotek
  • Kompletní nabídka příslušenství pro rychlou a snadnou instalaci
  • Široká servisní síť zkušených techniků s autorizací výrobního závodu

Služby na klíč od začátku do konce

Společnost Trane je světovou jedničkou v oblasti výroby a dodávek vzduchotechnických a klimatizačních zařízení (HVAC). Zařízení, která používáme pro pronajímané aplikace, sami navrhujeme a vyrábíme. Naše služby na klíč zahrnují dodávky zařízení, jejich nastavení, monitorování a odstavení z provozu. Můžete se spolehnout, že technici společnosti Trane se postarají o plynulý chod nainstalovaného zařízení. Máme vše, co potřebujete k udržování klimatizace vzduchu v nemocnici a k zajištění komfortu pacientů i ošetřujícího personálu.

Řešení chlazení od důvěryhodného partnera

Společnost Trane disponuje jedním z nejmodernějších vozových parků chladicích jednotek v Evropě a na Středním východě. Společnost Trane má k dispozici 130 prodejních a servisních pracovišť a více než 1000 nejlépe školených prodejních a servisních techniků v tomto odvětví. Máme tedy ty nejlepší předpoklady pro zajištění vašich požadavků v oblasti speciálních a sezónních aplikací.

Poskytujeme rychlé, bezpečné a cenově efektivní řešení. Náš tým obchodních a logistických specialistů, projektantů a servisních techniků dokáže rychle přetvořit vybavení, které potřebujete, na bezproblémově fungující systém, který předčí vaše očekávání.

Kontaktujte nás

Chcete-li si pronajmout chladicí jednotku nebo se chcete dozvědět více o službách pronájmu Trane, navštivte nás na adrese: www.trane-chiller-rental.eu a podívejte se na naše video o službách pronájmu společnosti Trane.


Logo Ingersoll Rand
 

Trane® je značka společnosti Ingersoll Rand®. Ingersoll Rand (NYSE:IR) zlepšuje kvalitu života tím, že vytváří pohodlná, udržitelná a úsporná prostředí. Naši lidé a naše portfolio značek – Ingersoll Rand®, Trane®, Thermo King® a Club Car® – spolupracují při zlepšování pohodlí a kvality vzduchu v rezidenčních i komerčních budovách, přepravě a ochraně potravin a zboží podléhajícího zkáze a zvyšují technickou produktivitu a úspornost. Jsme globální společností, jejímž závazkem je udržitelný pokrok a trvalé výsledky.


Trane ČR spol. s r.o.
logo Trane ČR spol. s r.o.

Pronájem průmyslového chlazení a vytápění (chladicí jednotky "chiller", mobilní klimatizace a tepelná čerpadla). Služby půjčovny "Trane Rental Services" nabízejí pronájem širokého spektra zařízení pro plánované a neplánované potřeby jako jsou průmyslové ...