Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

NOVINKA - WiFi modul pro centrální ovládání Haier klimatizace

Vzdálené ovládání rozsáhlých systémů (VRF) nikdy nebylo jednodušší a dostupnější! Nyní můžete využít nového WiFi modulu pro správu všech jednotek v reálném čase z Vašeho chytrého telefonu.

Jako společnost s největším podílem na trhu s chytrými / připojitelnými klimatizačními jednotkami (již 2 roky po sobě jdoucí), přináší Haier další z řady chytrých řešení a doplňuje tak již standardně zavedený individuální WiFi modul pro single a multi split systémy (RAC a LCAC).

WiFi modul HI-WA164DB umožňuje snadno a pohodlně ovládat připojené vnitřní jednotky instalovanou aplikací v chytrém telefonu s operačním systémem iOS nebo Android. Modul je připojen na lokální WiFi síť, díky které se hlásí na server a využívá Cloud systém pro vzdálené online ovládání jednotek v reálném čase. Přiřazení modulu do aplikace je velmi snadné a stačí pouze postupovat podle pokynů v aplikaci.

Jeden WiFi modul může ovládat až 64 vnitřních jednotek a kombinace WiFi modulů potom 256 vnitřních jednotek v aplikaci pod jedním uživatelským účtem. Aplikace umožňuje plnohodnotné individuální a skupinové ovládání. Zobrazuje chybové hlášky a jejich historii. Umožňuje nastavit uživatelská práva respektive uživatelské možnosti ovládání (úrovně).

Připojení systémů MRV5

Venkovní jednotky MRV5 jsou standardně vybaveny komunikačním převodníkem, respektive výstup Modbus RS485. Proto je možné WiFi modul připojit přímo na svorky venkovní jednotky a veškeré připojení vnitřní jednotky se následně načtou do aplikace.

Připojení systémů MRV-S a MRV-C

Pro připojení těchto systémů je nutné instalovat komunikační převodní HA-MA164AD, do kterého se připojí WiFi modul.

Připojení single split, multisplit systémů anebo kombinace s MRV

WiFi modul umožňujě připojení na centrální ovladač HC-SA164DBT, který disponuje výstupem pro ovládání protokolem Modbus RS485.


SOKRA, s.r.o.
logo SOKRA, s.r.o.

Klimatizace, chlazení, příslušenství pro montáž chlazení a klimatizace. Výhradní dovozce split a VRF systémů HAIER, absorpčních jednotek pro chlazení a vytápění BROAD a ventilátorových konvektorů, tepelných čerpadel a chladičů kapalin GALLETTI. Standardní ...

 
 
Reklama