Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ATREA na FOR GASTRO a větrání pro (velko)kuchyně

Sortiment pro větrání kuchyní chystáme na 9. Mezinárodní veletrh FOR GASTRO 10.-13. 10. 2019 v PVA Praha Letňany. Máme pro vás volné vstupenky.

ATREA na FOR GASTRO a větrání pro (velko)kuchyní
ATREA na FOR GASTRO a větrání pro (velko)kuchyní

Skončila výstava FOR ARCH 2019, pokračujeme na FOR GASTRO


Atrea na FOR ARCH 2019

Děkujeme všem, co se zastavili na našem stánku na veletrhu FOR ARCH. A pokud Vám návštěva nevyšla, nevadí, mile rádi Vás přivítáme v našem školicím středisku v obci Koberovy.
Zatímco na FOR ARCH byl hlavní sortiment větrání bytů, škol a domů, sortiment pro (velko)kuchyně chystáme na 9. Mezinárodní veletrh FOR GASTRO.

FOR GASTRO 10.-13. 10. 2019 v PVA Praha Letňany

Jak správně navrhnout větrání pro velkokuchyně? Lokální nebo celoplošný systém? Volíme podle typu a velikosti kuchyně, rozmístění spotřebičů a výše investice. V případě otevřených kuchyní hrahe roli i design a architektura. Digestoře se přednostně navrhují pro malé a střední kuchyně s výrazně soustředěnou dispozicí spotřebičů do varných bloků.
Větrací a klimatizační stropy se v dnešní době používají ve všech typech a velikostech kuchyní. Jedním z důvodů je velmi zajímavá cena, která je v porovnání se systémem s digestořemi velmi podobná. Zákazníci proto volí čím dál častěji variantu celoplošného odsávání.

Přijďte se poradit. Hodí se vám volná vstupenka? Napište zprávu na FB profil.


ATREA s.r.o.
logo ATREA s.r.o.

Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku 1990 snižování energetické náročnosti provozu vzduchotechnických zařízení, hlavně uplatněním moderních rekuperačních výměníků, dokonalé vestavěné regulace a postupný přechod na plně ...

 
 
Reklama