Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kdy jste se naposled zhluboka nadechli? Recuair přináší větrací řešení pro denní praxi

Lidstvo pokořilo nebesa i oceány, provrtalo se do temných hlubin Země i hrdě vztyčilo vlajky na špičkách horských masivů. Mnohé z nás více trápí element naoko nevinný: vzduch v našich domovech!

Problematika větrání je horkým tématem na poli bytové výstavby již několik let, ne-li dekád. Společenský a legislativní tlak nutí developery nabízet projekty splňující přísné energetické i zdravotní normy. Montážní firmy hledají řešení jednoduché na instalaci i údržbu. Majitelé bytů očekávají komfort a kvalitu dýchání bez kompromisů.

A my pozorně nasloucháme.

Dýchejte čerstvý vzduch

Zaměřením společnosti Recuair je kvalitní větrání a úspora energií pro rezidenční a komerční objekty. Naším cílem je vyvíjet a vyrábět taková zařízení, která budou schopná pomáhat maximalizovat vnitřní komfort, udržovat zdravé mikroklima a dotvářet atmosféru domova.

Pilotní projekt „Vývoj nového typu větrací jednotky“ je spolufinancován Evropskou unií. Cílem projektu je v spolupráci s partnerem UCEEB (Univerzitní centrum energeticky efektivních budov ČVUT v Praze) vyvinout novou generaci energeticky úsporných větracích jednotek se zpětným získáváním tepla.

Nechte se pozvat na společnou cestou za lepším vzduchem v každé domácnosti. Moc se na střetnutí s vámi těšíme. Máme i sušenky! :)

Jménem celého týmu firmy Recuair vám přejeme šťastný vstup do roku 2020.

Ať každý váš nádech stojí za to ૌ


Recuair s.r.o.
logo Recuair s.r.o.

RECUAIR s.r.o. je tu proto, aby se v bytech dobře dýchalo. Ve spolupráci s UCEEB a za pomoci spolufinancování EU vyvíjí a vyrábí (ISO 9001) jednotky k větrání bytů se zpětným ziskem tepla a vlhka, při vysoké účinnosti a zachování provozu bez předehřevu až ...

 
 
Reklama