Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Evora CZ na FOR PASIV 2020

Rádi bychom vám poděkovali za návštěvu naší expozice na veletrhu FOR PASIV. Velmi nás těší, že jsme vám mohli osobně představit novinky v oblasti pasivních staveb, vzduchotechniky, vytápění, zdravotechniky a fotovoltaiky.

Naše společnost se již tradičně účastní veletrhu FOR PASIV, který pro nás představuje profesionální zážitek. V minulosti jsme si z této akce odnesli řadu ocenění a získali jsme zde mnoho nových kontaktů. Veletrh FOR PASIV a zejména přímý kontakt s jeho návštěvníky jsou pro naši společnost velkým přínosem, a proto v této naší tradici chceme i nadále pokračovat. Účast naší společnosti na tomto veletrhu pro nás představuje skvělou příležitost, kdy můžeme přímo na místě konzultovat a navrhovat projektová řešení nebo vytvářet koncepční návrh komplexního řešení s ohledem na přání klienta a udržitelnost stavby v dlouhodobém horizontu. Klienti tak mohou využít naše komplexní služby v oblasti technologií a v oblasti vnitřního prostředí moderních staveb nebo budov po rekonstrukci od návrhu přes realizaci až po servis.

Tímto bychom také rádi poblahopřáli vítězům naší soutěže o hodnotné ceny a poděkovali všem zúčastněným. Velice si vážíme výrazného zájmu o služby, které společnost Evora nabízí, a s mnohými z vás se těšíme na další spolupráci.


Evora CZ, s.r.o.
logo Evora CZ, s.r.o.

Jsme výhradně česká společnost Evora CZ, s.r.o., jednička na trhu v oblasti technologií pro bytovou výstavbu. Jako jediní nabízíme komplexní řešení technického zařízení budov. Konkrétně větrání se zpětným získáváním tepla, vytápění, chlazení, ohřev TUV, ...

 
 
Reklama