Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Co nezměříte, to nemůžeme optimalizovat

Pro navrhování energeticky efektivních řešení vzduchotechnických a chladírenských zařízení máme k dispozici chytrý nástroj pro výběr energeticky úsporných ventilátorů.

FANSelect – prostředek pro snadný a přesný návrh ventilátorů s přidanou hodnotou. V případě zájmu provedeme měření energetické náročnosti stávajících vzduchotechnických zařízení a nezávazný návrh nových energeticky úsporných ventilátorů s objektivním výpočtem úspor elektrické energie. Záměny starých ventilátorů za nové provádíme nejenom z důvodu úspor elektrické energie, ale i při požadavcích na zvýšení vzduchového výkonu, snížení hlučnosti nebo snížení nákladů na údržbu a servis.

Na https://www.ziehl-abegg.com/cz/cs/svety-produktu/vzduchotechnika/retrofitblue-modernise-and-feel-the-future/ můžete získat formulář, ve kterém nám odpovíte na několik otázek.
Po zaslání formuláře na sales@ziehl-abegg.cz připravíme pro Vás koncepci řešení pro nejúspornější cestu do energeticky optimalizované budoucnosti.


Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...

 
 
Reklama