Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Corona virus

Rádi bychom Vás informovali, že byla opět obnovena možnost plateb v hotovosti a na dobírku při zavedení maximálních ochranných opatření. Telefonicky nebo e-mailem nás zastihnete stejně jako dříve.

Vážení obchodní partneři,

z médií i z internetu jste všichni jistě velmi dobře obeznámeni s aktuální situací ohledně nového koronaviru COVID-19 . I my bychom Vás chtěli informovali o aktuální situaci v ebm-papst.

Rádi bychom Vás ubezpečili, že zastoupení ebm-papst pro Českou a Slovenskou republiku neplánuje žádné mimořádné ukončení dodávek zboží, a to ani v případě omezení provozu jiných členů naší skupiny.
Zdraví Vašich i našich zaměstnanců je samozřejmě naší nejvyšší prioritou, proto jsme již před třemi týdny zavedli ochranná opatření na všech odděleních i v celém areálu společnosti. Pracovní doba zaměstnanců byla dočasně upravena na směnný provoz a jsme pro Vás plně k dispozici i v rámci home office tak, abychom Vám mohli být oporou i v případě nařízené karantény. Telefonicky naše zaměstnance zastihnete stejně jako vždy. Veškerá spojení byla zachována (popř. přesměrována) tak, aby Vaše hovory nezůstaly bez odezvy.

Osobní návštěvy zákazníků v sídle společnosti a stejně tak i návštěvy našich zástupců u zákazníků jsou bohužel do odvolání omezeny a podléhají schvalování managementem, děkujeme Vám za pochopení.

Aktuální informace o stanovených pravidlech, omezeních pohybu osob v našem areálu i dalších opatřeních v rámci stávající situace naleznete na našich webových stránkách, popř. jsme Vám vždy k dispozici prostřednictvím e-mailu a telefonu.

S pozdravem

Ing. Aleš Jakubec, MBA
Managing Director


ebm-papst CZ s.r.o.
logo ebm-papst CZ s.r.o.

ebm-papst CZ- ventilátory světové kvality. Společnost ebm-papst vyvíjí a vyrábí vysoce kvalitní ventilátory pro náročné průmyslové aplikace i domácí použití. Portfolio zahrnuje axiální, radiální, tangenciální a kompaktní AC/EC ventilátory pro ...

 
 
Reklama