Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dostupnost firmy A – INVENT s.r.o. v období nouzového stavu

Kvůli vývoji okolo korona viru byla firma A – INVENT s.r.o. nucena přistoupit k následujícím opatřením. Od 16.3.2020 až do odvolání pracují zaměstnanci této firmy z domova.


Nicméně stále jsou Vám členové inVENTer teamu k dispozici na emailu: info@inventer.cz a příjem nebo výdej zboží není omezený.

Jelikož jejich práce pokračuje i v tomto období připravili pro Vás se začátkem jara zajímavou akční nabídku. S nastávající každoroční pylovou sezónou, budou především alergikům opět vadit všude přítomné částice pylu, které poškozují jejich zdraví.

Větrací přístroje inVENTer je možné mimo jiné osazovat efektivními pylovými filtry.

Z tohoto důvodu je pro Vás připravena akční jarní nabídka pro rok 2020 (platná do 31.5.2020) a to ve dvou verzích:

1 Balíček (pro obytnou plochu do cca 50 m2)

Balíček zahrnuje dva kusy větracích jednotek typu iV-Smart+ s regulátorem s4 sMove a pylovým filtrem třídy F5. Tento set Vám nabízíme za 31 424,- Kč včetně DPH, oproti ceníkové ceně ušetříte 7 782,- Kč.

2 Balíček (pro obytnou plochu do cca 100 m2)

Balíček zahrnuje čtyři kusy větracích jednotek typu iV-Smart+ s regulátorem s4 sMove a pylovým filtrem třídy F5. Tento set Vám nabízíme za 57 210,- Kč včetně DPH, oproti ceníkové ceně ušetříte 12 611,- Kč

Více informací naleznete na webových stránkách www.inventer.cz


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 
Reklama