Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čidla společnosti Belimo jsou perfektním doplněním pohonů a ventilátorů

Firma Belimo, globální lídr na trhu vývoje a výroby pohonů a regulačních ventilů pro systémy TVK (topení, větrání a klimatizace), otevřela novou kapitolu v dějinách společnosti a stávající sortiment perfektně doplnila rozsáhlou nabídkou čidel.

Čidla firmy Belimo splňují nejvyšší požadavky na kvalitu a spolehlivost. S pomocí inovativní technologie je zaručena jednoduchá montáž a bezproblémová kompatibilita se všemi systémy automatizace budov. Jako dodavatel kompletních řešení na provozní úrovni, doplňuje firma Belimo sortiment čidel pro měření teploty, vlhkosti vzduchu, tlaku, CO2 a plynných organických sloučenin (VOCs) v instalaci kanálů a potrubí, jakož i venkovních aplikací. Pro čidla firmy Belimo můžete počítat s prvotřídním servisem a podporou.


BELIMO CZ spol. s r.o.
logo BELIMO CZ spol. s r.o.

U firmy Belimo naleznete technologii pohonů a ventilů pro topení, větrání a klimatizaci za prvotřídní poměr ceny a výkonu. Servopohony pro topení, větrání a klimatizaci. Servopohony pro požární a odkuřovací klapky. Regulátory průtoku vzduchu. Regulační ...

 
 
Reklama